Klassikalise pruuni kommisuhkru tunneme ära selle tavaliste kristallide järgi. Need kaunid suured tükid on loodud spetsiaalse tehnoloogia abil. Karamelliseerimine annab sellele tüüpilise värvi ja maitse. Tegemist on loodusliku tootega, mis sobib igasuguste kuumade jookide magustamiseks.
Jaapani tüüpi Senchat kasvatatakse nüüd üha enam Hiina teeaedades ja see on meekollase tooniga.Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta..
Seda Hiina teed tuntakse ka kui Xiao Tuo Cha või Small Bowl Tea. Pressitud šokolaaditüki moodi vormi. See tee annab üllatavalt rikkaliku ja magusa täi..
Maitsestatud valge tee erakordse metsmaasika maitsega ja värskendava aloe vera varjundigaKoostisosad: Valge Shou Mei tee, õunad, maasikad, saialill, a..