Regulaarselt pallideks rullitud rohelised lehed annavad mõnusalt magusa tõmbe õrna jasmiinilõpuga.
Roheline tee Gowrakale aiast, maitseaine. Leotis on täidlane ja sellel on võimas jasmiini maitse.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sõelu ja serveeri. Sobib 3 infusiooniks.
Koostisosad: Must tee (73,6%), jõhvikad, ploomitükid, lõhna- ja maitseaine, osmantuse õied, malvaõis. Võib sisaldada pähklite jälgi.…maitsvad kuivatat..
Maitsestatud must tee apelsini ja bergamoti peene elegantse maitsega.Koostisosad: must tee, apelsin (6,6%), ingver, porgand, kurkum, apelsinikoor (1,1..