Jaapani tüüpi Senchat kasvatatakse nüüd üha enam Hiina teeaedades ja see on meekollase tooniga.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sobib 2 infusiooniks.
Maitsestatud Sencha roheline tee troopilise mango ja kosutava sidruni maitsega.
Koostisosad: rohelised teed Sencha, Formosa Gunpowder, guajaavi granu..
Sisu: lõhnavad valged teed – Bai He Xian Zi Divine Lily, Man Tian Xian Tao pühad lilled, He Jia Huan Le Family Fortune, Xu Ri Dong Sheng Rising Sun, r..
See tee koosneb spetsiaalsest valgest teest, jasmiiniõitest, amarantist ja liiliatest ning rullitakse käsitsi südamekujuliseks. Selle aroom on struktu..
Regulaarselt pallideks rullitud rohelised lehed annavad mõnusalt magusa tõmbe õrna jasmiinilõpuga.
Roheline tee Gowrakale aiast, maitseaine. Leotis o..
Seda Hiina teed tuntakse ka kui Xiao Tuo Cha või Small Bowl Tea. See on kokku surutud väga korralikuks herilasepesa kujuliseks. See tee annab üllatava..