Käsitsi rullitud valge tee Fujianist. Pruulimisel avanevad lehed järk-järgult, et paljastada peidetud saialilleõied, mis on tihedalt seotud ümmarguse punase amarandiga ja kaetud jasmiiniõitega. Lilleline lõhn ja rikkalik tõmmis loovad väga harmoonilise koosluse.
Valmistamisjuhised: Kasutage üks tass teed 300-400 ml vee kohta. Aja vesi keema, seejärel lase jahtuda temperatuurini 85°C, aseta lille sisse ja lase teel tõmmata 3 minutit. Sobib 3 pruuli jaoks.
Koostis: valge tee, jasmiiniõis, liiliaõied.Pärast keetmist avanevad teelehed, paljastades oranži liiliaõie ja jasmiiniõite keti, andes joogile magusa..
Ainulaadne Tseiloni haruldus Kandy piirkonnast, Sri Lanka iidsest pealinnast. Hiina tootmisprotsessi järgi toodetud tee. Maitses domineerivad niidulil..