Käsitsi rullitud valge tee Fujianist. Pruulimisel avanevad lehed järk-järgult, et paljastada peidetud saialilleõied, mis on tihedalt seotud ümmarguse punase amarandiga ja kaetud jasmiiniõitega. Lilleline lõhn ja rikkalik tõmmis loovad väga harmoonilise koosluse.
Valmistamisjuhised: Kasutage üks tass teed 300-400 ml vee kohta. Aja vesi keema, seejärel lase jahtuda temperatuurini 85°C, aseta lille sisse ja lase teel tõmmata 3 minutit. Sobib 3 pruuli jaoks.
Jaapani tüüpi Senchat kasvatatakse nüüd üha enam Hiina teeaedades ja see on meekollase tooniga.Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta..
Seda Hiina teed tuntakse ka kui Xiao Tuo Cha või Small Bowl Tea. Pressitud šokolaaditüki moodi vormi. See tee annab üllatavalt rikkaliku ja magusa täi..
Maitsestatud valge tee erakordse metsmaasika maitsega ja värskendava aloe vera varjundigaKoostisosad: Valge Shou Mei tee, õunad, maasikad, saialill, a..