Pärast keetmist avanevad teelehed, paljastades oranži liiliaõie ja jasmiiniõite keti, andes joogile magusa mee puudutuse.
Valmistamisjuhised: Kasutage üks tass teed 300-400 ml vee kohta. Aja vesi keema, seejärel lase jahtuda temperatuurini 85°C, aseta lille sisse ja lase teel tõmmata 3 minutit. Sobib 3 pruuli jaoks.
Hibiscus (lilled)Valmistamisjuhised: Kasutage 4 g (umbes 2 kuhjaga teelusikatäit) ürti 250 ml värskelt keedetud vee kohta ja jätke 8-10 minutiks. Joo ..
Ainulaadne Tseiloni haruldus Kandy piirkonnast, Sri Lanka iidsest pealinnast. Hiina tootmisprotsessi järgi toodetud tee. Maitses domineerivad niidulil..
See kohvisegu on valmistatud eranditult väärtuslikest araabika ubadest, mis on hoolikalt valitud ja pärinevad Kesk- ja Lõuna-Ameerika parimatest istan..