Pärast keetmist avanevad teelehed, paljastades oranži liiliaõie ja jasmiiniõite keti, andes joogile magusa mee puudutuse.
Valmistamisjuhised: Kasutage üks tass teed 300-400 ml vee kohta. Aja vesi keema, seejärel lase jahtuda temperatuurini 85°C, aseta lille sisse ja lase teel tõmmata 3 minutit. Sobib 3 pruuli jaoks.
Tõenäoliselt tuntuim hiina oolong. Valmistamise ajal rulluvad lehed lahti, et anda pitsiline välimus, luues meekarva pruuli, magusa lillearoomi ja orh..
Koostisosad: matelehed (Ilex paraguariensis). Sisaldab kofeiini. See mõjutab rasvade ainevahetust ja vee väljutamist kehast. See aitab kaasa vaimse ja..
Käsitsi rullitud valge tee Fujianist. Pruulimisel avanevad lehed järk-järgult, et paljastada peidetud saialilleõied, mis on tihedalt seotud ümmarguse ..