Kuulus suitsutatud tee Hiina Fujiani provintsist. Teelehed kuivatatakse bambuskorvides männitule kohal, lisades sellega suitsust aroomi ning maitset teele. Teel on omapärane eksootiline suitsu maitse ja aroom ning tõmmis on punakas-pruuni värvi. On soositud Šoti-viski sõprade seas ja sobib ka sigari kõrvale. Soovitatakse nautimiseks vürtsikate toitude ja juustu kõrvale.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Lisa värskelt keedetud vesi ja jäta 3-5 minutiks tõmbama.
Koostisosad: Must tee, maitsestatud iiris (3,4%) (suhkur, glükoosisiirup, või, koor, vesi), lõhna- ja maitseaine, kakaokestad. Võib sisaldada pähklite..
Regulaarselt pallideks rullitud rohelised lehed annavad mõnusalt magusa tõmbe õrna jasmiinilõpuga.
Roheline tee Gowrakale aiast, maitseaine. Leotis o..
Koostisosad: Must tee, suured jõhvikad (Vaccinium macrocarpon) (suured jõhvikad, suhkur, päevalilleõli), maitseaine, maasikad, punased sõstrad, vaarik..