Jaapani tüüpi Senchat kasvatatakse nüüd üha enam Hiina teeaedades ja see on meekollase tooniga.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sobib 2 infusiooniks.
Lahtise lehe Sencha roheline tee, millel on silmatorkav metsaviljade maitse.Koostisosad :Sencha roheline tee, murakad, Ginkgo biloba (7,5%), leedrimar..
Tõenäoliselt tuntuim hiina oolong. Valmistamise ajal rulluvad lehed lahti, et anda pitsiline välimus, luues meekarva pruuli, magusa lillearoomi ja orh..
Koostisosad: Must tee (82,2%), punapeet, hapukirsid, lõhna- ja maitseaine, rukkililled, granaatõunaõied. Võib sisaldada pähklite jälgi.…kreemja magust..