Koostisosad: Hiina roheline tee, jasmiiniõis (5%).
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sõelu ja serveeri. Sobib 3 infusiooniks.
Maitsestatud Sencha roheline tee mango ja papaia mahlase ja kosutava maitsega.Koostisosad: Roheline Sencha tee, banaan (banaan, kookosõli, suhkur, ban..
Poolkääritatud tee, piimamaitseaine (min.1,5%). Selle tee aluseks on peen oolong, mis pärineb Fujiani provintsis Anxi kevadkorjest. Enne kuivatamist m..
Klassikalise valge kommisuhkru tunneme ära selle tavaliste kristallide järgi. Need kaunid suured tükid on loodud spetsiaalse tehnoloogiaga. Tegemist o..