Regulaarselt pallideks rullitud rohelised lehed annavad mõnusalt magusa tõmbe õrna jasmiinilõpuga.
Roheline tee Gowrakale aiast, maitseaine. Leotis on täidlane ja sellel on võimas jasmiini maitse.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sõelu ja serveeri. Sobib 3 infusiooniks.
Koostisosad: Must tee (82,2%), punapeet, hapukirsid, lõhna- ja maitseaine, rukkililled, granaatõunaõied. Võib sisaldada pähklite jälgi.…kreemja magust..
Koostisosad: Must tee (73,6%), jõhvikad, ploomitükid, lõhna- ja maitseaine, osmantuse õied, malvaõis. Võib sisaldada pähklite jälgi.…maitsvad kuivatat..