Regulaarselt pallideks rullitud rohelised lehed annavad mõnusalt magusa tõmbe õrna jasmiinilõpuga.
Roheline tee Gowrakale aiast, maitseaine. Leotis on täidlane ja sellel on võimas jasmiini maitse.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sõelu ja serveeri. Sobib 3 infusiooniks.
Jaapani tüüpi Senchat kasvatatakse nüüd üha enam Hiina teeaedades ja see on meekollase tooniga.Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta..
Seda Hiina teed tuntakse ka kui Xiao Tuo Cha või Small Bowl Tea. Pressitud šokolaaditüki moodi vormi. See tee annab üllatavalt rikkaliku ja magusa täi..
Maitsestatud valge tee erakordse metsmaasika maitsega ja värskendava aloe vera varjundigaKoostisosad: Valge Shou Mei tee, õunad, maasikad, saialill, a..