Jaapani tüüpi Senchat kasvatatakse nüüd üha enam Hiina teeaedades ja see on meekollase tooniga.
Valmistamisjuhised: Luba 1 tl teed iga 1,5 dl vee kohta ja veel üks teekannu jaoks. Kuumuta vesi keemiseni ja jahuta seejärel temperatuurini 70-80°C. Vala ja jäta 2-3 minutiks tõmbama. Sobib 2 infusiooniks.
Koostisosad : Tseiloni must tee, rosinad, papaia ja ananassi tükid, lõhna-ja maitseained, saialill.Mahlase ananassi ja troopiliste puuviljade täiuslik..
Koostisosad: Kibuvits, ananass , õunad, hibisk, kookos, lõhna- ja maitseaine.Võib sisaldada pähklite jälgi.Valmistamisjuhised: Kasutage 18 g teed (ca ..
Hibiscus (lilled)Valmistamisjuhised: Kasutage 4 g (umbes 2 kuhjaga teelusikatäit) ürti 250 ml värskelt keedetud vee kohta ja jätke 8-10 minutiks. Joo ..
Maitsestatud Sencha roheline tee apelsini ja jõuluvürtside eksimatu maitsega.Koostisosad : roheline Sencha tee, apelsinikoor, mandlid, lõhna- ja maits..