Pärast keetmist avanevad teelehed, paljastades oranži liiliaõie ja jasmiiniõite keti, andes joogile magusa mee puudutuse.
Valmistamisjuhised: Kasutage üks tass teed 300-400 ml vee kohta. Aja vesi keema, seejärel lase jahtuda temperatuurini 85°C, aseta lille sisse ja lase teel tõmmata 3 minutit. Sobib 3 pruuli jaoks.
Maitsestatud Sencha roheline tee mango ja papaia mahlase ja kosutava maitsega.Koostisosad: Roheline Sencha tee, banaan (banaan, kookosõli, suhkur, ban..
Poolkääritatud tee, piimamaitseaine (min.1,5%). Selle tee aluseks on peen oolong, mis pärineb Fujiani provintsis Anxi kevadkorjest. Enne kuivatamist m..
Klassikalise valge kommisuhkru tunneme ära selle tavaliste kristallide järgi. Need kaunid suured tükid on loodud spetsiaalse tehnoloogiaga. Tegemist o..